Translate

torsdag den 4. oktober 2012

Hvad udleder Co2?

Vi har fortalt at mennesket udleder Co2, men vi har ikke fortalt på hvilken måde, og hvordan vi udleder Co2. Det er som sagt mennesket, på en måde, der udleder Co2. Og nu taler jeg ikke om når vi ånder, men jeg taler om afbrænding af fossile energikilder. Når vi kører i bil så forbrænder vi olie. Når det forbrændes bliver der så dannet Co2, og så har vi skrevet, i et tidligere indlæg, hvad der derefter sker. Når man så tænker på hvor mange der kører i bil hver dag, så forbrændes der rigtig meget olie. Det er faktisk også gået op for en del, nu.
På fabrikker bliver der også forbrændt en masse olie, kul og gas, for at lave elektricitet. Det udleder også en del Co2.
Når man fælder/brænder træer, så bliver der også dannet Co2. Her for tiden bliver regnskovene fældet. Faktisk er arealerne, af de steder de fælder, omkring tre gange så store som Danmarks arealer. Det er ved at blive et stort problem. Vi har jo brug for træerne og brug for, at de skal laver deres fotosyntese, så vi kan få noget ilt, og de kan forbruge noget af al den Co2.

11 kommentarer:

  1. Hej Sasja
    Godt :)
    Måske skal du også nævne kraftværkerne, hvor vi laver elektricitet ved at afbrænde kul, olie og gas (fossile brændstoffer).
    Hvis du har tid så prøv at kigge på "Fysikkemifaget.dk" under tema og konventionel energi. Brug dit unilogin.
    Venligst GItte

    SvarSlet
    Svar
    1. lær at stave dit navn uden Caps Lock i

      Slet
    2. hør den her sang "GItte" https://www.youtube.com/watch?v=aQ1dIE_Mwas

      Slet
  2. HVor meget co2 udleder træerne?

    SvarSlet
    Svar
    1. træer er CO2-neutralt, hvilket ville sige, at det har optaget ligeså meget CO2 da det blev dannet, som det udleder

      Slet
  3. Følg Min youtube kanal Vik Gaming

    SvarSlet