Translate

tirsdag den 2. oktober 2012

Logbog dag 2

I dag mødte vi i skolen klokken ti. Det var rart så kunne vi sove længe...

Da vi så mødte, fandt vi ud af, at vi manglede nogle papirer. Derfor cyklede Rebekka hjem for at hente dem. Hun var super hurtig. I mellem tiden skrev Sasja vores logbog om, fordi vores lærer syntes ikke, at den var god nok. Men det er den nu! Da Rebekka kom igen lavede vi vores egen video om drivhuseffekten. Vi var inde i støtte-lokalet, for der er der et smartboard, og vi kunne være der i fred. Vi redigerede lidt i den og lagde den ud, og du kan se den i indlægget om drivhuseffekten. Klokken tolv skulle vi spise (vi fik grovhøj pizza med salat). Nu er vi så igang med et forsøg som vi vil lægge ud i morgen på bloggen. Det tager lidt tid, men det er bare super! Vi tror vi skal lave en report, men det ville være øvøv... Vi finder ud af det, og krydser fingre for, at det kun er den her blog vi skal lave.

Vi har tænkt over hvordan, vi arbejder og vores indsats. Vi kom så frem til, at vi nok ikke er et godt match... Det var det samme da vi arbejdede sammen til selvvalgt emne og ghettoer. Vi er begge to ikke så gode ledere og til at gå i gang, vi skal skubbes i gang. Det går nok ikke at vi arbejder sammen igen. Det er ikke fordi vi skændes, tværtimod.

1 kommentar:

  1. Hej Sasja og Rebekka
    Øv det er da ærgeligt hvis I to ikke kan arbejde sammen. Måske skulle I dele opgaverne op, så I hver især er ansvarlig for noget. På den måde får I også udnyttet tiden bedre, så I er sikker på at nå det.

    SvarSlet