Translate

fredag den 5. oktober 2012

Konklusion

Vi synes selv, at der ikke kan laves mere, og vi har fået svar på alle spørgsmålene i problemformuleringen. Vi ved, hvad drivhuseffekten er, vi ved, hvilke konsekvenser det har, og vi ved, hvad vi kan gøre for at løse problemet. Så har vi formuleret det ud og skrevet det på bloggen, så du kan læse og forstå det. Det, synes vi, også er lykkedes meget godt. Det er selvfølgelig ikke så avanceret og dybt som det kunne være - og som nogle af de andre grupper har lavet det. Men det vigtigtste, føler vi, er at vi selv har fået noget ud af det, og det har vi helt sikkert. Som skrevet før, troede vi, at vi forstod hele fænomenet meget godt, men vi fandt ud af, at vi faktisk ikke vidste særlig meget. Nu har vi så fundet en masse svar og er blevet meget klogere. Dog kunne vi godt have haft en mere kritisk vinkel og tilgang til emnet. Det har vi så lært til en anden gang.

Vi skal ikke arbejde sammen i store projekter. Selvom man er veninder betyder det altså ikke, at man kan arbejde sammen. Vi vidste det egentlig godt, men ville ikke rigtig indrømme det.

Alt i alt har det været en god uge. Vi har hygget os og alligevel været faglige. Også fordi vi har siddet sammen med Tobias og Dennis, så kan vi diskutere lidt med dem, om hvad man kan nævne på bloggen og sådan nogle ting. De er seriøse, men vi kan også have det sjovt sammen.

Vi skulle også have haft et interview med en, men så langt nået vi aldrig. Det at snakke med professionelle og at komme ud af huset, sætter lærene stor vægt på. Det har ingen af os været særlig gode til, det med at komme i kontakt med eksperter (endnu en god grund til at vi ikke skal arbejde sammen). Det ville ellers have været super interessant. Det at snakke med en ekspert gør nok også at man får et højere nivaeu, end man ellers ville have haft.

Vi troede, at vores emne var meget enkelt og nemt, for vi havde haft det så mange gange i skolen. Det er også på mange måder nemt for der er så meget stof om emnet. Vi skulle måske bare have overvejet lidt før, hvad vi egentlig gerne ville have ud af denne uge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar